It is currently Thu Dec 13, 2018 5:51 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
activation code doesn't work ! 
Author Message

Joined: Sun Jan 11, 2009 5:36 pm
Posts: 12
Post activation code doesn't work !
hello ,
I wanted to benefit from the ongoing reduction , so I purchased dbqwiksite express edition. I downloaded the "registered version" with the link provided and installed the software ( previouslu version 5.4 PE was installed. ) But when I tried to enter the activation code in the activate features menu , I got the message that my code was invalid...

I uninstalled everything , reran the "registerd" version , entered the code...nothing happened. Same error message. How frustrating .

I went to customer support two days ago ( via the official page ) but I haven't received an answer yet...

I just noticed this weird message at the bottom of the frontapage :

dbQwikSite Unregistered Edition
v5.4.0.3 licensed to ***** on 1899-12-30

Is it a problem with the date ?

Thanks for helping me !
Eric, new customer

_________________
my website to practise your English : http://www.irregularstuff.com


Fri Mar 27, 2009 5:16 pm
Profile E-mail

Joined: Sun Jan 11, 2009 5:36 pm
Posts: 12
Post [SOLVED ] activation code doesn't work !
Hello ,
this is to thank the Devshop for addressing and fixing my activation issue !!
Everything looks fine so far !
Eric

_________________
my website to practise your English : http://www.irregularstuff.com


Wed Apr 01, 2009 10:35 am
Profile E-mail
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Copyright © 2004-2008 TheDevShop Ltd. All Rights Reserved